2015. július 13., hétfő

Bloggerek a Bloggerről - 2, 3 gyöngyszem avagy újabb leleplezés

Írói monogramjuk B. C. és N. B. a Blogger világ által elismert szerkesztőkről van szó, akik lelkiismeretes és kimerítő munkájukról híresek. Energiát nem spórolva segítenek a társaikon és megörvendeztetik őket kódokkal, teljes Design-nal és gyönyörű fejlécekkel. 
Eternal Wonderland Design
Az Eternal Wonderland Design mindenki számára ismert Barry C. és Naomi B. szintén kitöltötték a kérdőívet és az ő válaszaikat is megnézhetitek majd. A két lány most sem lustálkodott, amíg várakoztok megnézhetitek a 60 db-ból álló textúra csomagjukat.
( Barry válasza a második kérdésemre)
2.      Mit gondolsz, Fanfiction-t találni többet, vagy egyedi történetet? Ha vezetsz történetes blogot, akkor te melyik kategóriába tartozol?
Ez egyértelműen a Fanfiction köre, mert a blogos csoportokban több ilyen van. Persze van olyan egyedi fanfiction amit imádok, de a nagyja mégis a megrágodt sztoriról íródik. Én vegyesbe; a blogom egyedi de fanfiction. Persze van külön egyedi blogom is, de a vegyes jobban illik rájuk!
(Naomi válasza a harmadik kérdésemre)
3.                  Mi a véleményed az egyre szaporodó Design blogokról? Többen gondolják, hogy lassan több lesz, mint történetes oldal, mit gondolsz erről?
Úgy gondolom mindenkinek szíve joga olyan blogot nyitni amilyet akar, (...) Én is a nulláról indultam és amikor már haladónak éreztem magam csak akkor kezdtem neki rendelések készítésébe. Nem csak a kezdő szerkesztőnek ciki (...) egy ilyen szituáció utáni önbizalomhanyatlás sok - egyébként a jövőben lehetséges, hogy profi - szerkesztőt vesz el a blogspottól.

Hamarosan újabb alany fedi fel magát, 
Helena Z. B.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése