2015. augusztus 18., kedd

5 dolog, ami segít a blogolásban

1.
xx
W O R D
A legtöbb író ebben írja meg a vázlatát, jobb, mint hogy egyből beleugorjunk a Blogger bejegyzésmoduljába. Sok előnnyel rendelkezik ez a program ami minden gépen megtalálható. Hiszen nagy részben helyesen le ellenőrzi a hibáidat és piros vagy zöld vonalakkal alá húzza a kérdéses szöveget, megmondja hova tedd a vesszőket és segít eltördelni ha túl hosszúra sikerül egy mondat. Sok más formázási lehetőséget rejt magában amit csak fel kell fedezni és már is tiéd a világ. 

2.
P O L Y V O R E
Nem kell elképzelned mit hordjon a blogod főszereplője, akár meg is tervezheted vagy összeválogathatod a ruhaszettet, hagysz egy linket, hogy megcsodálhassák a remekművet és kész is vagy. Sokkal egyszerűbben szemlélteti a ruhadarabokat, mintha megpróbálod felvázolni a vak világba. 

3.
G O O G L E  Ű R L A P O K
Segít a közvélemény kutatásban, könnyű kitölteni és még segít is, hogy fejlődni tudj. Derítsd ki mit szeretnek az emberek és ad meg nekik! 

4.
I P I C C Y
Ez egy könnyen kezelhető szerkesztőprogram ami segít, hogy átalakíthasd a képek színét, méretét vagy textúrát adj rá esetleg szöveget helyezz el rajta. Segít, hogy jobban beleilljen a blogod kinézetébe az illusztráció. Szeretjük a képeket, valamint a gifeket amik segítenek elképzelni az eseményeket. De azt nem szeretjük ha a fekete Design-ban egy citromsárga csókos gif vigyorog vissza. Nem igaz? 

5.
L O O K  B O O K
Jó minőségű kép kellene? Egy lány képe kell aki tökéletesen illik a főszereplőd leírására? Szeretnél találni egy nagy felbontású képet róla? Akkor a Look Book-ot keresed, ahol több ezer lány és fiú között válogathatsz. Felhasználhatod a karakterek menüpontodhoz, készíthetsz belőle fejlécet, vagy használhatod a képét illusztrációnak egy bejegyzésben. 

xx ölel, Helena Z. B.

2 megjegyzés:

 1. Úúúú eddig eszembe sem jutott, hogy lookbook-on keressek karaktert!! Nagyon jó ötlet, köszönöm!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs mit, örülök, hogy valakinek hasznos volt. :) Tudom ajánlani még karakter kereséshez a models.com-ot.
   xx ölel, Helena Z. B.

   Törlés