2015. november 7., szombat

Top 5 kedvenc One Direction fanfiction

Secret which changed my life
#1
Az első helyezett egy Zayn Malik fanfiction. Egy sablonosnak mondható kezdet, hiszen a lány megtudja, hogy Liam elveszett testvére és így lesz köze a One Direction fiúihoz. Zayn az elején nem kedveli és állandóan keresi a lányban a hibát, de végül egymásba gabalyodnak. Mindezt titokban, erre is utal a cím.

Megfordulhat az ember fejében, akkor mit keres ez a blog az első helyen? Hát azért, mert nagyon jól kihasználta az író ezt az alapötletet, és kerekített belőle valami fantasztikusat. Nagyon részletesen írja le Stella érzelmeit, Liam és Zayn iránt, akik főképpen betöltik a központi szerepet. Olyan nyomot hagy benned olvasás után, hogy évekig benned él az élmény. Megérted, szinte tapinthatod, mennyire egymásba szeretnek Zayn-nel, mennyire közel kerül Liam-hez, majd a titkolózások folytán miképpen fordulnak meg az érzelmeik. 

Túl jó megjátszás
#2
Ez egy Harry Styles fanfiction. Nagyon híres, még mindig nem csengett le a története. Az írónőt nagyon sokan követték ezen, a következő és az előző blogjainál is, és nem véletlenül. Hiszen nagyon szépen fogalmazott, jó részeket írt és nagyon kedves és büszke tagja volt a Blogger közösségnek. (Sajnos ő már nincs velünk, feladta ezt a fajta életmódot).
Ez a történet egy testkép zavaros lányról szól, aki iskola évei óta bele van zúgva Harry-be, akit még a híressé válása előtt is ismert. Bár Harry erről nem tud. Később Belen is híres énekes lesz, majd egy jótékonysági munka alkalmával együtt kell dolgozniuk.

Ez egy tökéletes történet arra, hogy felnyissa a szemed úgy tökéletes az alakod, ahogyan van. A barna szépség eljut, a mélypontig ahol választania kell az élet és a halál között. És az életet választja. Mindezt Harry-nek köszönheti, hiszen bíztatta, hogy gyönyörű és mindig megóvta, féltette és szerette Elst. Egy csodálatos történet fantasztikus tartalommal.

Perfect
#3
Liam Payne fanfiction következik.
Bár annyira nem vagyok oda a maffiás és karteles blogokért, ezt még is a top 5 kedvenceim közé sorolom, büszkén.

A főszereplőnk apja egy drogkereskedéssel foglalkozó banda feje, akit majd birtoklásért lesittelnek. Így Larissa egy apja által kiválasztott személyhez kerül, akinek az apja szintén benne van a bizniszben és ennek a fia, akihez kerül, az lesz Liam. Bár Liam-nek akkor van barátnője, még is alakul majd közöttük valami, és amikor történik egy döntő dolog kénytelenek beismeri egymáshoz szögezték egymást. A szőke lány csak normális életet akart élni, de valahogy másképp alakult neki.

Behing the Spotlight
#4
Louis Tomlinson fanfiction.
Annyi szépséghibája van ennek a történetnek, amiért talán még is kivehető lenne a felsoroltak közül, hogy túl sok a szenvedés benne.

De amiért még is itt szerepel a negyedik helyen, az az elhanyagolható tény, hogy még is imádom. A lány is egy lelki sérült az apja miatt, és Louis is teljesen romokban hever ez idő tájt. Liam kéri Avery segítségét, hogy húzza ki Louis-t a szarból, de eközben az ő sebei is felszakadnak. Louis mindenkit el akar taszítani, míg a főhősünk, majd később Louis miatt szenved, még is szeretik egymást és egyre jobban rájönnek, hogy ők összetartoznak. Ez pedig a lehető legszívfacsaróbb módon. Még is zseniális történet. Stabilan megállja a helyét a listámban.

About a girl
#5
Ismét egy Zayn Malik fanfiction. ( Most így rájöttem, hogy egy Zayn fanfic-kel indítottam, és zárok is szóval szuper vagyok)
Bár az utolsó a listában, teljesen a kedvencek közé sorolhatom.
A lány egy teljesen vagány kiscsaj, aki nincs oda a szerelemért. A történet nincs tele cukormázzal, inkább cigi füsttel és gördeszkával.

Megismerjük a múltját, hogyan került a lány egy rossz társaságba, és megismerjük Zayn-t is, aki nagyon buzgón próbál a barátja lenni. Később Mirella beleszeret a farmerdzsekis srácba, de a fiú megijed az érzéseitől. Ekkor a főszereplőnk mással kezd járni és bonyolódnak a dolgok, de végül egymásra találnak. És ami a legszokatlanabb, de a legérdekesebb is az az epilógus, ami szintén megjeleníti nem minden happy end

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése