2015. december 11., péntek

Boy Tag
1)Mit nézel meg elsőként egy fiúban? (külsőleg)
Amit egy fiúban külsőleg elsőnek megnézek a szeme, amibe nézek, amikor beszélünk, vagy a keze. Imádom a pasiknál a barna szemeket, és a hosszú vékony ujjakat: eres kezekkel. Szóval szemek és kezek.

2)Mi a legcukibb dolog, amit valaha láttál, hogy egy fiú csinált?
Amikor nevet, összefutnak a nevetőráncok a szája sarkában és a szeme környékénél és úgy mosolyog, mint egy jóllakott óvodás. Az annyira édes. Vagy amikor piszkálják a kezüket, forgatják a pecsétgyűrűt, összeérintik az ujjbegyeiket. Ezt akkor szoktam látni, ha unatkoznak, vagy zavarban vannak.

3)Mi az az öt tulajdonság, amit szeretnél egy férfiban?
1. Kedvesség/udvariasság, 2. legyen magabiztos, de ne legyen akkora egója, mint egy ház, 3. csendes/nyugodt természetű 4. ne legyenek dühkezelési problémái (a családban így is elég elmebeteg van) 5. és talán a legfontosabb, hogy szeressen engem. [Ha valaki ismer, egy ilyet az kérem, jelezze xD]

4)Hogyan mutatnád be a szüleidnek az első párkapcsolatod?
Szerintem anya először röhögne rajtam és azt hinné, viccelek, de amikor látná, a komoly fejemet lefordulna a székről és félrenyelné a málnaszörpöt. Átszól a konyhából apának, aki éppen a gép előtt ül és elmondja a véleményét miszerint „hozom a puskát a garázsból”. Nagyanyám pedig elkezdene kioktatni a házasság előtti szexről vagy valami hasonló olyan témáról, amit nem vele szeretnék megvitatni. Így inkább a legjobb választás számomra az lenne, hogy sehogy. Isten ments, szegény gyerek sírva rohanna haza tőlünk.

5)Mitől félsz a legjobban, egy párkapcsolatban?
Talán, attól, hogy ő nem fog annyira szeretni, mint ahogy én megszerettem őt. Vagy ő túlkötődő lesz, és én nem tudok úgy viszonyulni hozzá. Meg maga az első csók, meg ezek a hasonló kínos dolgok, amiket, azt se tudom, hogyan kell. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése