2016. július 9., szombat

Milyen a stílusod?

♥♥♥
1. Fekete/fehér vagy színes?
Mindenképpen fekete/fehér. Kedvelem ezt a két színt, főleg öltözködésben. Nem vetem meg a színes ruhadarabokat sem, de jobban szeretem az egyszerű sötét árnyalatokat.
2. Szakadt farmer vagy hagyományos?
Mindkettő tetszik, persze attól függően, mennyire van tele szakadással a ruhadarab. Az kimondottan tetszik, amikor a térdnél van két kivágás, de ha tele van cikk-cakkal, azt annyira nem preferálom. A legtöbb esetben pedig a hagyományos farmert hordom.
3. Szoknya vagy nadrág?
Nadrág. Nem érzem magam komfortosan a szoknyában. Valamint nadrágban bárhogy ülhetek, de ez a szoknyával más történet.
4. Melyik a kedvenc ruhadarabod?
Úgy két éve tettem szert egy bordó színű kötött pulcsira, ami az óta is a kedvenc téli/őszi felszerelésem közé tartozik. Nagyobb méret a kelleténél, de éppen ezt szeretem benne. Meleg, hosszú az ujja szóval el tudom benne rejteni a kezemet és majdnem minden nadrágomhoz illik. Jobbat el sem tudnék képzelni.
5. Magas sarkú vagy tornacipő?
Vannak nagyon szép magas sarkú cipők, nekem is van egy fekete teli talpúm, csak hát az a gond vele, hogy nem igazán bírok menni bennük. Szeretem őket és az is plusz pont, hogy dobnak a magasságomon, de többet hordok tornacipőt vagy a kedvelt bakancsomat.
6. Cipzáras pulcsi vagy belebújós?
Nem szeretem a belebújós pulcsikat, egyrészt, mert mindig leverem a szemüvegemet mikor fel vagy le veszem, meg szerintem rajtam nagyon furán állnak. Ezért a szekrényemben csak cipzáras pulcsik vannak nagy részben, de otthonra szoktam használni a belebújós fajtát is.
7. Milyen kiegészítőket használsz? Miket szeretsz és miket nem?
Most, hogy megnövesztettem a hajamat a festés miatt, a jobb csuklómon mindig van egy díszes hajgumi, amin cseresznye minták vannak. Sokszor össze kell fogni, ha mosogatok vagy eszek szóval ez mindig nálam van. Szeretem a kiegészítőket, ha megyek valahova, mindig veszek fel gyűrűt (nagyon sok van belőlük) és szeretek nyakláncot is hordani. Karkötőt annyira nem hordok, mert elszorítja a csuklómat néhány olyan darab. Fülbevalót pedig mikor, hogy mivel sokszor elfelejtem. Ami kiegészítő és utálok azok a hajráfok és hajpántok. Nem tudom miért, de nem szeretem őket és nincs is belőle otthon ennek köszönhetően. De az összes többivel jól meg vagyok.
8. Van valamilyen jellegzetes stílusod, amire a barátaid is azt mondják „ez teljesen rád vall”?
Hát nem tudom mennyire nevezhető stílusnak, de a barátaim ismertetőként használják, hogy általában felemás zoknikat hordok, és mindig viccesen megjegyzik, hogy nem is vártak tőlem mást. (Tudom furcsa, de én szeretem, hogy más a két zokni.) És általában fekete, szürke árnyalatokban öltözködöm.
9. Milyen parfümöt használsz?
Régebben egy orchideás parfümöt használtam sokáig, de most át álltam a Little Black Dress nevezetű illatra. Nagyon kellemes, édes illat, szóval most ilyet használok.
10. Mi az, amit szeretsz magadon és büszke vagy rá?
Annyira nagyon nem büszkélkedem semmivel. Amit még is tudnék mondani az a fehér bőröm. Még nem találkoztam olyan emberrel, akinek fehérebb lett volna a bőre az enyémnél. Kiskoromban hófehérkének csúfoltak, de mára már nem gondolom rossz dolognak a bőrömet. Csak azt utálom, hogy hamar leégek (de barnulni sosem szoktam, csak rák pirossá égek és kész). 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése