2016. július 6., szerda

Milyen személyiség jó alapanyag sztárnak?


Kiskorunkban és mind a mai napig a kis gyerekektől a tinédzserekig a felnőttek felteszik a kérdést, hogy mi szeretnél lenni, ha nagy leszel. A legtöbb ember minden korban eltérő választ ad, egy öt éves kisfiú először autóversenyzőt mond, majd 12 évesen ügyvéd, 18 évesen orvos szeretne lenni. Majdnem minden gyereknek egyszer megfordul a fejében, hogy híres szeretne lenni.
Kiskoromban azt válaszoltam erre a kérdésre, hogy rendőr, majd mikor idősebben lettem állatorvos és az azt követő válaszom mindenkit meglepett a családban miszerint híres énekes szeretnék lenni. Általános iskolás 5-6 osztályos voltam, amikor meg fogalmozódott bennem, hogy az éneklésből szeretnék élni. Persze egy 13 éves gyereknek annyira még nincs, fogalma mivel jár is ez; én viszont nagy meggyőződéssel éltem bele magam és bár már feloszlott a rózsaszín köd még mindig ez a nagy álmom.
 Q
Sok és színes személyiségek vannak a sztár világban, én pedig próbálom megtalálni a legalkalmasabbat ehhez az életmódhoz.
Van, akit csak a hírnév, pénz és luxus vesz rá. Aki nem azért akar híres lenni, hogy a fiataloknak jó példát mutasson, vagy alkosson valami felejthetetlent. Csak is magára gondolva szeretné csapni a szelet.
Vannak olyanok is, akik szeretnének nyújtani valamit a rajongóiknak, és kezdetben élvezik, amit csinálnak, de nem bírják el a nyomást, ami rájuk nehezedig. A világ kritikáit, hogy a magánéletét boncolgatják, mintha csak az időjárást tárgyalnák ki. A sok negatív irigykedő üzenetet, hogy állandóan mozgásban kell lennie, hogy sokszor elfárad.
A sztárság sok áldozatot követel tőled, de annyi mindent ad is számodra. Semmi jó nem történik negatívum nélkül, de ezt a hátul ütőt nem mindenki képes kezelni.
A jó személyiség, hogy mindent ki tudj hozni az életedből, egy olyan nő/férfi, aki magabiztos, tudja, hogy mit szeretne kezdeni az életével. Ha valóban a híres emberek közé szeretne tartozni és mérlegelte a lehetőségeit.
Nem könnyű dalokat írni, korán felkelni, próbákra járni, a megbeszéléseken töretlenül figyelni még akkor is, ha keveset aludtál a sok teendő miatt. Rossz belegondolni, de előfordulhatnak ilyen helyzetek, persze nem állandóan mindig van valamennyi pihenő idő. Ha képes vagy ehhez ruganyosan alkalmazkodni, mérlegelni, hogy mennyire éri meg neked. Fontos, hogy azért csináld végig mind ezt, mert szereted a munkádat, nem átlagos munka, mintha szakács lennél, itt nincs olyan, hogy munkaidő eleje és vége. A munkaidő állandóan folyik, és nem tudsz megszabadulni tőle, mint, ahogy a szakács leveszi a fehér kötényt. Ha te kiugrassz, a boltba a szabadidőben ugyan úgy felismernek, odamennek hozzád és aláírást vagy képet kérnek, és te nem mondhatod azt, hogy szabadságon vagy. Ha egy séf vagy egy pincér az éttermen kívül van, ő egy teljesen átlagos ember lesz, de aki híres nem tudja megtenni ugyan ezt.
Fontos, hogy kezelni kell tudni az ilyen helyzeteket. Az ilyen pörgős élet azoknak való első sorban, aki szeret mozgásban lenni, olyan, aki nem szeret unatkozni, mivel egy ilyen munka mellett nincs lehetőséged rá. Ha egy otthonülő típus vagy, aki legszívesebben meg sem mozdulna nem feltétlenül jó ötlet a sztár élet. Vagy pedig fel kell áldozni ezeket a lusta napokat, mert ilyen hozzá állással nem lehetséges a kivitelezés.
Oda kell figyelni a megjelenésedre, hogy tökéletes mosolyt mutass a világ felé, hogy szép frizurád és sminked legyen, szép bőröd. Fel kell készülni, hogy nem mindig van időd enni, vagy eleget aludni. Még is azt kell mutatnod, hogy kipihent és friss vagy. Hiszen kit érdekelne egy félkómás sztár, aki mindjárt beájul? Meg kell találnod az egyensúlyt a dolgok között, hogy amennyi időt fordítasz a próbákra, fotózásokra és egyéb kötelességedre ugyan úgy legyen időd nevetni, beszélgetni, jó ételeket enni, vásárolni, barátságokat kötni, randizni és szerelmesnek lenni.

Ez a bejegyzés akár emlékeztető is lehet önmagamnak, hogy ne felejtsem el ezeket a dolgokat, a lényeget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése