2016. július 15., péntek

Tartalom a sorok között.

Sziasztok! Ez a bejegyzésem azt fogja taglalni, hogy a történeteim tartalma mögött mi rejtőzik. Szokások, jellemvonások, események, amik rám vallanak/magamról mintáztam. Dolgok, amik megtörténtek és beleszőttem a történetbe. Vagy csak az írással kapcsolatos szokásaim. Mind ezt 10 pontban szeretném elárulni nektek.

1. Rejtélyes, vagy nem rejtélyes módon minden főszereplőm kávéimádó, ami azért is van, mert jó magam is nagyon szeretem ezt az italt. (Úgy vedelem a kávét, mint más levegőt vesz.)
2. Az egyik férfi karakteremet az ebben az évben megismert „szerelmemről” mintáztam. (Innen származik a nagymenő, csendes, engem semmi és senki nem érdekel pasi.)
3. Ha nagyon bele lendülök, akkor van, hogy 13 oldalt meg tudok írni egy huzamban, amit reggel 10-től este 5-ig tart körülbelül lepötyögni.
4. Általában kedves karaktereket alkotok női főszereplőnek, de valójában önmagamat nem tartom kedves embernek.
5. A legtöbb karakteremnek szőke hajat adok, mivel nekem is szőke hajam van. (Annak ellenére is, hogy nem szeretem a szőke hajat, főleg magamon nem.)
6. A legjobb barátnő karaktert szinte mindig az általános iskola óta legjobb barátnőmről alkotom.
7. Ez a barátnőm sokszor elolvassa az olykor borzalmas írásaim és segít javítani rajta, vagy csak szimplán elmondja a véleményét, ami sokat segít, hogy fejlődjek. Ennek is köszönhetem, hogy olvasható, amit megosztok.
8. A legelső történetem egy Justin Bieber fanfiction volt. (Nagyon kínos beismerni, valamint borzalmasan írtam akkoriban és még csak az említése is szégyenletes dolog.)
9. Sosem fejeztem be eddig egyetlen egy történetet sem, de most úgy érzem, hogy van elég kitartásom minden sztorimat végig írni.
10. Sokszor nem vagyok elégedett az írásommal, de mikor napok múlva vissza olvasom, sokkal jobban tetszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése