HELENA'S
Az összes olyan olvasómnak ajánlom akik, mint én, hamarabb kelnek fel, mint a nap. Szeretik a kávét és a friss könyv illatát. Gyakran elkalandoznak tanóra közben és elfoglaltak az iskola miatt. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz nézz szét nálam!

2015. október 23., péntek

B e l l a S. v á l a s z a i

By rawpixel (www.unsplash.com)

Sziasztok! Ez még a kérdőívemhez tartozó interview-k egyike, amiket már rég óta ígérgetek nektek. Jó olvasást kívánok, remélem, egy kicsit bekukkanthattok a különböző írók nézeteibe és gondolataiba.


1.Mi a tapasztalatod a Blogspottal? Jobbnak gondolod, vagy rosszabbnak a többi ingyenes blog megosztókkal szemben? (mint pl.: a Neon)

Én nagyon szeretem ezt a kezelőfelületet. Ez az egyetlen olyan irányítópult eddig, amellyel teljesen meg vagyok elégedve. Semmi problémám vele.


2.Mit gondolsz, Fanfiction-t találni többet, vagy egyedi történetet? Ha vezetsz történetes blogot, akkor te melyik kategóriába tartozol?

Inkább egyedi történetre voksolnék, mivel azok az egyéniséget is jelképezik. Fanfictionokból ezeregy létezik, de ezek közül is csak egy-kettő sorolható a jó kategóriába. Én magam is egyedi történetet írok.


3.Mi a véleményed az egyre szaporodó Design blogokról? Többen gondolják, hogy lassan több lesz, mint történetes oldal, mit gondolsz erről?

Én ennek a veszélyétől sosem féltem. Ha designblog, hát designblog. Az olvasóknak szükségük van néha segítségre, és ezeket csak az ilyesfajta oldalaknál lehet kérni. Valamint az írást nem lehet erőltetni. Aki szeret írni, az szeret, aki nem, az nem. Aki igazán az írás melletti döntést választja, az úgyis írni fog, tehát történetes blogok mindig lesznek. Itt nem a mennyiség a fő, hanem a minőség.


4.Sokan, régen tagjai a Blogger világának, mit üzennél, vagy tanácsolnál az újonnan érkezőknek?

Ha rendelnek designblogoktól, mindig fogadják meg a kritikákat, hogy szebbé, jobbá tehessék a blogjukat. Fő az egyediség, ne kopizzunk mástól! És ne foglalkozzanak azokkal az utálkozókkal, akik ócsárolják az oldalt. Ezek az emberek csak irigységből szólnak mindig.


5.Manapság minden második megnyitott blog egy Harry Styles Fanfiction, és csak minden 10. éri el az ’olvasható’ mércét, mit javasolnál ezeknek az íróknak?

STOOOP!!! Mielőtt olyan nagy tehetségnek tartanák magukat, kérjék ki más emberek véleményét is, ha lehet!


6.Mik azok a szempontok, amik alapján feliratkozol, egy blogra?

Fontos a design, vagyis én eleve nem kezdek el egy ocsmány kinézetű blogot olvasni. Jó, és megfogó legyen a fülszöveg, a bejegyzések ne legyenek litániák, de ficnifacni méretűek se, a bloggerina kedves legyen, és segítőkész. Ezek a legfontosabb alapelveim egy bloggal kapcsolatban.


7.Melyik blog fajtából találnál szívesen többet? Cikkes oldalakból, Design oldalakból, egyedi történetekből (nem feltétlenül a felsoroltak közül kell választanod!)

Mindhárom fontos valamiért, hisz a cikkekből tanulhatunk, az egyedi történeteken szórakozhatunk, a design oldalaktól segítséget kérhetünk. Azonban az egyedi történetekre voksolnék inkább. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése